Feature

XINO op geheime missie

Kees ‘XINO’ Gajentaan, ArchiNed webmeister en medewerker van het eerste uur, is 15 april verhuisd naar Londen. Hij zal daar gedurende meer dan een jaar aan een ultra geheime missie werken.

XINO was onder meer verantwoordelijk voor het onderhoud van Sites en Links, deed veel aan de Extra-pagina's, beheerde alle Forumpagina's, ontwierp de sites voor onder meer Cepezed en de Architectengroep en was verantwoordelijk voor de helaas ultra-korte catoonserie ArchiNerd. Kortom een duizendpoot die een belangrijke factor in de ontwikkeling van ArchiNed is geweest en die nu op slinkse manier is weggekocht door een computerspelletjes multinational uit Londen. Waarom iemand het verkiest om zo'n lange tijd te gaan werken aan een computerspel zonder dat iemand mag weten welk spel (en geloof ons maar we hebben geen mogelijkheid onbenut gelaten om het geheim aan hem te ontfutselen) is ons een raadsel. Feit is dat XINO op zoek gaat naar nieuwe avonturen en we wensen hem daarbij het allerbeste. Woorden schieten natuurlijk tekort om XINO op deze plaats te danken en daar beginnen we dan maar niet aan

Kees het ga je goed, maak er wat van en keep in touch

Marina, Machteld, Just, Robert, Piet, Marc en David ('Blinker', de nieuwe Kees)