Feature

ArchiNed getroffen door analoge bug

Afgelopen week is de voltallige ArchiNed redactie getroffen door een onbekend griepvirus. Hierdoor konden wij onze gebruikelijke service niet verlenen en bleef de nieuwspagina akelig leeg. Omdat de wereld gelukkig wel doordraaide, volgt hieronder een korte opsomming van de meest in het oog springende headlines van afgelopen week.

Trouwe bezoekers van onze site zullen immiddels ook gemerkt hebben dat de ArchiNedzoekmachine niet werkt. Programeurs werken dag en nacht om het euvel te verhelpen, tot nu toe echter zonder resultaat. Wij houden u op de hoogte van hun verrichtingen.

NL Architecten hebben met hun WOS8 een prijs gewonnen in de prijsvraag 1:1 die het tijdschrift Bauwelt organiseerde.

Tuin- en landschapsarchitecte Mien Ruys overleed deze week in haar woonplaats Dedemsvaart.

Het Delftse architectenbureau CePeZed heeft gerechtelijke stappen ondernomen tegen de gemeente Nijmegen. Het architectenbureau heeft voor deze plaats een ondergrondse fietsenstalling ontworpen. Deze gemeente zou volgens CePeZed haar geldelijke verplichtingen niet nakomen.