Recensie

ArchiNed verhuist

Dit weekend gaat ArchiNed verhuizen. De lokatie op de eerste verdieping van het Groothandelsgebouw in Rotterdam zal worden ingeruild voor eentje op de bovenste balkonverdieping mét vergezicht over het Westland.

ArchiNed blijft in het Groothandelsgebouw. Omdat tussen donderdag 26 april en koninginnedag ArchiNed verhuist, is het kantoor vrijdag 27 april telefonisch (en per fax en email) niet bereikbaar.

Het bezoek adres verandert van A1.96 naar D7.148 (Groothandelsgebouw, ingang D, 7e verdieping, Conradstraat 38, Rotterdam) . Het postadres blijft gelijk, evenals het telefoonnummer en faxnummer.

ArchiNed weer bereikbaar, maar…

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 mei 2001

Goed nieuws: ArchiNed heeft weer telefoon en fax! Maar dat wil niet zeggen dat onze telecomproblemen uit de wereld zijn. Om volsterkt onduidelijk redenen zijn KPN en xs4all niet in staat om onze adsl-verbinding volgens afspraak mee te verhuizen. xs4all beroept zich op onmacht(KPN moet omschakelen). KPN beroept zich op onmacht (xs4all moet opdracht geven en bovendien wordt het testen van de lijn uitgevoerd door derden). Anonieme derden geven de schuld aan KPN ('Wij mogen geen onafgesproken werkzaamheden verrichten, we zouden het graag doen, maar…'). Kortom: Kafka is terug en gere-incarneert in de gedaante van het collectieve helpdesk- en salesofficeconglomeraat van KPN. Wij gaan vandaag maar een analoog modempje kopen. Wordt hopelijk nooit meer vervolgd.