Recensie

ArchiNed verbouwt!

Na een ingrijpende virtuele verbouwing van de ArchiNed website is het zo ver: de vernieuwde, verbeterde, nog gebruiksvriendelijkere, dynamische ArchiNed-website is on-line. Lees meer over de grootste interne operatie van de ArchiNed site tot nu toe.
NB: Als gevolg van de verhuizing zal ArchiNed wellicht enige uren uit de lucht zijn!

De komende tijd wordt nog hard gewerkt aan het overzetten van oude berichten, het verhelpen van bugs en het weghalen van schoonheidsfoutjes. Enig geduld is daarom gewenst, en mocht u een fout(je) tegen komen, laat het ons weten.

Totdat de hele Nederlandse website is overgezet, zijn oude berichten nog te bekijken op de Classic ArchiNed-site (ook voor mensen die last hebben van nostalgie). De Engelstalige site zal vernieuwd worden wanneer de Nederlandse bug-vrij is, tot die tijd is de Engelse versie te vinden op de Engelse Classic ArchiNed-site.

Wat is er veranderd? Het grootste deel van de ArchiNed-site is nu database gegenereerd. Dit betekent meer zoekmogelijkheden en dus betere vindbaarheid van berichten op de site.  Nieuwe prijsvragen, boeken en dergelijke worden bijvoorbeeld in de linker kolom getoond. Of deze wel of niet zichbaar zijn kan de bezoeker zelf bepalen door ze in- of uit te klapppen. De menubalk bevindt zich boven aan het scherm en biedt veel meer mogelijkheden dan de menubalk op de oude site. Kortom, klik en ervaar het zelf.

Onder de infoknop (het 'i'-tje onder het logo van de nieuwe site) is meer informatie en een (nog niet helemaal up to date) sitemap. Daar vindt u ook het team dat verantwoordelijk is voor deze verbouwingen.

Aan- en opmerkingen over de site kunnen ge-emaild worden naar [email protected] /* ovv De Nieuwe archined-site

De homepagina van de nieuwe site is en blijft:

www.archined.nl

Oude bestanden – met name het nog niet geheel ingevoerde archief van de nieuwsberichtenten en nog niet in de nieuwe site ingevoerde links zijn te vinden op de 'classic' ArchiNed site.

Tijdens de verbouwing blijven deze oude bestanden beschikbaar, maar worden deze niet meer bijgehouden.

www.classic.archined.nl

De Engelstalige pagina's zijn voorlopig nog op de oude site vindbaar. De engelstalige voorpagina bevindt zich hier:

www.classic.archined.nl/endex.html

Als u op zoek bent naar een specifieke pagina, maar deze niet op de nieuwe site kunt vinden, dan kunt u het proberen met de zoekpagina van de huidige (nieuwe) ArchiNed site. Klik op het 'vergrootglas' onder het ArchiNedlogo van de Nieuwe Site.