Nieuws

Een echte (tweedehands) Nouvel te koop!

Het gebeurt niet vaak dat toparchitectuur op de vrije markt te koop is. Wij herinneren ons dat ArchiNed ooit bemiddelde bij de verkoop van een tweedehands Ben van Berkel (het tentoonstellingspaviljoen: Real Space in Quicktimes, voor zover wij weten nooit verkocht) en nu dan een tweedehands Nouvel (tevens aardige partij staal en Cortenstaal in handzaam kubusformaat). Drijvend dus eventueel om te bouwen tot uw (tweede?) woonboot. Eerder te bezichtigen op Expo.

Alex ten Broeke las het volgende:

Zum kaufen: Monolithe, Schwimmender Baukörper bestehend aus 100 Betonschwimmkörpern, darauf aufbauend eine konventionelle, verschraubte Stahlkonstruktion. Geschossebenen auf den Niveaus +/-0.00, +5.33,+10.66,+16.00 mit diversen Einbauten und Technikräumen.

Länge, Breite/Tiefe, Höhe  in cm: ca. 3400.

Preis: 2.225.000,- SFR

zie: verkoopwebsite