Nieuws

Nominaties LAI-prijs bekend

Voor de Lensvelt de Architect Interieurprijs van 2003 heeft de jury vijf projecten uitverkozen. Tot de genomineerden behoren het interieur dat Trude Hooykaas maakte voor het ING House aan de Zuidas in Amsterdam, de door Jurgen Bey ingerichte Ontvangstkamer in het hoofdkantoor van Interpolis in Tilburg en de inrichting van restaurant Lute in een voormalige koeienstal door Eline Strijkers. Verder sleepten het woonhuis Frankfort in Brussel van Pierre Hebbelinck en het project van dmvA voor de tijdelijke inrichting van een voormalige drukkerij nominaties in de wacht. De jury bestaat uit Hella Jongerius, Liesbeth Melis, Stefaan Onraat, Marijke van der Wijst en Saskia van der Zanden.

De winnaar wordt bekendgemaakt gedurende de prijsuitreiking op 3 december in Breda. Aan de prijs is een bedrag van 12.000 Euro verbonden.