Nieuws

Oproep projecten Jaarboek 2004>05

Welke projecten komen in het Jaarboek Architectuur in Nederland 2004>05? De redactie van het Jaarboek Architectuur in Nederland (Anne Hoogewoning, Roemer van Toorn, Piet Vollaard en Arthur Wortmann) is begonnen met de voorbereidingen voor het Jaarboek 2004-2005 dat in mei 2005 zal verschijnen. Ten behoeve van het projectdeel in het Jaarboek zou de redactie graag geïnformeerd worden over projecten en/of stedenbouwkundige plannen die in de loop van 2004 in Nederland gereed gekomen zijn, of gereed zullen komen.

Voor een eerste selectie vraagt de redactie iedereen (architecten, opdrachtgevers, informanten) informatie toe te zenden. Het gaat hierbij in eerste instantie om een simpele werkdocumentatie: een korte omschrijving, situatie en adres, de meest relevante plattegronden, doorsneden en (indien voorhanden) enkele foto's. Begin oktober zullen een groot aantal projecten bezocht worden waarna de definitieve selectie wordt gemaakt.

De werkdocumentatie dient uiterlijk 16 september in het bezit van de redactie te zijn. De documentatie ziet de redactie graag tegemoet op het adres van

NAi Uitgevers

Mauritsweg 23

3012 JR Rotterdam

t.a.v. de jaarboekredactie.

Mocht het zijn dat u culturele of maatschappelijke (regelgeving, economische, technische en materiele) veranderingen constateert in Nederland die van invloed zijn op de totstandkoming van uw projecten en die naar uw mening aandacht verdienen in het Jaarboek, mail deze suggesties dan naar de jaarboekredactie avanderleun(at)naipublishers.nl

avanderleun(at)naipublishers.nl