Nieuws

Architects Rotterdam Cup 2004

EEA, de sportieve verliezer van het Rotterdams Architecten voetbaltoernooi 03 en daardoor de organisator van het toernooi van dit jaar, neemt revanche. Allereerst is de naam van het toernooi ge├»nternationaliseerd tot Architects Rotterdam Cup ┬ľ niet onlogisch gezien de vele buitenlandse vestigingen die EEA heeft (Londen, Budapest, Praag), en natuurlijk de vele nationaliteiten die op de verschillende deelnemende bureaus werkzaam zijn. Verder is het voetbaltoernooi uitgegroeid tot een totaal event, met na afloop diner en dansen op muziek van DJ de Witte Aap.

Zaterdag 28 augustus zullen de teams van CKA, dkv-nio, dollab, EEA, groupa / aukett, hoogstad / kaap3, KCAP, Kollhoff / Rapp+Rapp, Made / Schie, Maxwan, Mei, MVRDV, Neutelings Riedijk, OMA, West 8, en de Zwarte Hond strijden om de felbegeerde Cup. Iedereen is welkom. Het toernooi vindt traditiegetrouw plaats op het grasveld in de Parklaan. De finale zal om 18.00u worden gespeeld.