Nieuws

ARCHICUP ROTTERDAM 2005

Aanstaande zaterdag 3 september zullen 25 Rotterdamse architectenbureaus het tegen elkaar opnemen tijdens het jaarlijkse terugkerende Archicup Rotterdam voetbaltoernooi.

Al bijna tien jaar strijden grote en kleine Rotterdamse architectenbureaus op een openbaar grasveld in Rotterdam om de Archicup-wisselbeker. Dit jaar doen er record aantal van 25 bureaus mee. Aan Maxwan architects and urbanists, verliezer van het vorige jaar, de eer om de Archicup Rotterdam 2005 te organiseren. De Zwarte Hond zal haar titel verdedigen. Naast de wisselbekers voor de winnaars en verliezers wordt de traditionele T-shirt prijs uitgereikt aan het team met de meeste creatieve outfit.

De Archicup Rotterdam 2005 zal plaatsvinden op zaterdag 3 september vanaf 10:30 uur aan de Parklaan te Rotterdam. De finale begint rond 18:00.

KOMT ALLEN!

Deelnemende architecten bureaus:

24H architecture / BAR architects / CIMKA / Claus en Kaan architecten / De Zwarte Hond / DKV architecten / dS+V Rotterdam / Döll atelier voor bouwkunst / EEA architects / EGM architecten / Hoogstad architecten / KAAP 3 / KCAP / Made architecten  / Maxwan architects and urbanists /  Mei architecten en stedenbouwers / MVRDV / Neutelings Riedijk Architecten / NIO architecten / OMA / Studio Sputnik / Van den Broek en Bakema / VHP s+a+l / West 8 / Zandbelt & van den Berg.

ivm. de Wereldhavendagen 2005 op 2, 3 en 4 september is de Parklaan afgeloten voor auto's