Nieuws

Het weeshuis van de tekenkamer : herhaalde oproep

ArchiNed bestaat tien jaar, een goede aanleiding om weer eens te wentelen in nostalgie. Voor een publicatie is ArchiNed daarom op zoek naar interieurfoto’s van architectenbureaus. Onbelangrijk is of het een foto is van de teken-, directie-, of koffiekamer, er mogen zelfs mensen op staan. De foto mag kleur of zwart zijn. Enige voorwaarde is dat de foto tussen 1995 en 1998 gemaakt moet zijn.

Ook welkom zijn foto’s van artefacten die inmiddels in het architectenvak in onbruik zijn geraakt, denk hierbij aan trekpennen, scribers, rastervellen etc.etc. Uiteraard mag het beeld vergezeld gaan met smeuïge anekdotes.

Stuur een digitale versie van de foto(s) – 300 dpi, A5 formaat en tiff format, naar news(at)archined.nl ovv interieur architectenbureau. Vergeet niet in de email te vermelden wanneer de foto is genomen, naam van het architectenbureau en uw eigen naam en contactgegevens.

Of stuur een cd naar:

ArchiNed

redactie

Postbus 493

3000 AL  Rotterdam

Bij Voorbaat Dank Voor De Moeite

de ArchiNed redactie