Feature

Architectuurbiennale Venetië

Dit weekend opent de Architectuurbiennale in Venetië. Het thema van deze tiende editie is Cities, architecture and society, met Richard Burdett als curator van de hoofdtentoonstelling. In het Nederlands Paviljoen verzorgt het NAi de tentoonsteling Zien is Weten.

(Van)alles over Il settore Architettura della Biennale di Venezia valt te lezen op de website van de biënnale.

Over de tentoonstelling in het Nederlandse paviljoen vertelt de website van het NAi.

En voor diegenen die niet tot de happy few behoren die vandaag zijn uitgenodigd voor de opening van de biënnale. In het Italiaanse Paviljoen hangt een webcam, voor allen die het gluren niet kunnen laten: klik hier!

Op deze website ook informatie over het project dat in het Italiaanse paviljoen gepresenteerd wordt.