Nieuws

Huisstijl Rotterdam 2007 wint Award

De huisstijl van het themajaar Rotterdam 2007 City of Architecture, ontworpen door 75B, heeft gisteren tijdens de International Museum Communication Awards (IMCA) de tweede prijs gewonnen in de categorie Corporate Design. Hiermee won Rotterdam 2007 onder andere van Palais de Tokyo in Parijs (3e prijs), de Tate in Londen (genomineerd) en Museum Boijmans Van Beuningen (genomineerd). De internationale communicatieprijs werd dit jaar in Brussel voor het eerst uitgereikt.

De landelijke communicatiecampagne van Rotterdam 2007 City of Architecture is in handen van Rotterdam Marketing. Het Rotterdamse ontwerpbureau 75B is verantwoordelijk voor de huisstijl van het architectuurjaar die bestaat uit 5 iconen van typisch Rotterdamse gebouwen: Euromast, Erasmusbrug, Kubuswoning, Willemswerf en Scheepvaart- en Transport college. Zie www.rotterdam2007.nl