Feature

ArchiNed Kerst- en Nieuwjaarsgroet 2009

ArchiNed wenst alle lezers, correspondenten, adverteerders en medewerkers een vrolijke kerst en een gelukkig nieuwjaar. De traditionele kerstkaart is dit jaar van fotograaf Theo Baart. De speciale kerstsong is geschreven en uitgevoerd door ArchiNed huisband Persil. Klik snel door om de foto op beeldschermvullend formaat te zien en de kerstsong Dear Santa op volle sterkte te horen.

Foto: Theo Baart. Eiland 7 in Nieuwjaarsstemming (klik voor vergroting)

ArchiNed team: Marina van den Bergen, Lotte Haagsma, Veerle de Muijnck en Piet Vollaard

+ computerklusjesman David Lingerak, vertaler Billy Nolan en mededirecteur Robert Winkel

+ correspondenten: Astrid Aarsen, Dirk Baalman, Martine Bakker, Thomas Bedaux, JaapJan Berg, Herman van Bergeijk, Marieke Berkers, Aaron Betsky, Stijntje Blankendaal, Joop de Boer, Tim de Boer, Gideon Boie, Tijs van den Boomen, Erik den Breems, Marc van Broekhuijsen, Bart Cozijn, Remco Daalder, Donald van Dansik, Marten Dashorst, Rob Dettingmeijer, Hans van Dijk, Noël van Dooren, Willemien van Duijn, Sophie van Ginneken, Joep Gosen, Kees de Graaf, Hendrik Jan Grievink, Paul Groenendijk, Stéphanie Gulijk, Jasper de Haan, Katherina Hagg, Iwan Hameleers, Harry den Hartog, Karen Heijne, Helma Hellinga, Annemieke Hendriks, Marcel Hermans, Alexander Herrebout, Dirk van den Heuvel, Marieke Hillen, Rixt Hoekstra, Geurt Holdijk, Stijn Hooijer, Tijmen Hordijk, Frederike Huygen, Wim, Jansen, Joep Janssen, Joks Janssen, David Kloet, Vincent Kompier, Robert-Jan de Kort, Jelk Kruk, Haiko Meijer, Jeroen Mensink, Angelique Mergler, Annemieke Molster, Frido van Nieuwamerongen, Cathelijne Nuijsink, Clemens Olde, Arjen Oosterman, Martijn Oskam, Merijn Oudenampsen, Matthias Pauwels, Eric-Jan Pleijster, Eric Roose, Pauline van Roosmalen, Liam Ross, Sofia Saavedra Bruno, Wies Sanders, Arjan Scheer, Peter van Schie, Daan Schipper, Serge Schoemaker, Lara Schrijver, Marcello Soeleman, Angela Sondervan, Erik Stekelenburg, Gerd Streng, Hans Teerds, Karlijn Toebast, Khoi Tran, Aldo Trim, Sander Troost, Rudy Uytenhaak, Joep van der Veen, Jacques Vink, Eugenio Vosman, Eric Vreedenburgh, Tom de Vries, Luuk de Vries, Pieter Waijer, Minke Walda, Carlos Weeber, Leonie Wendker, Thomas Wensing, Philip Willeart, Saskia de Wit, Chris Woltjes, Joost Zonneveld

foto / Theo Baart www.theobaart.nl

muziek / Dear Santa, Persil www.persilmusic.com (zie ook de stemmige videoclip)