Feature

De Beste Wensen

ArchiNed wenst iedereen een vrolijke Kerst en een voorspoedig 2011.
De traditionele ArchiNed kerstfoto is dit jaar van fotograaf Jannes Linders.

2011, het komt vastgoed Amsterdam Zuidas, 15 december 2010. Foto Jannes Linders

Het ArchiNed team: Marina van den Bergen, Lotte Haagsma, Veerle de Muijnck en Piet Vollaard, computerklusjesman David Lingerak, vertaler Billy Nolan

De correspondenten van 2010: Astrid Aarsen, Sarah van Apeldoorn, Dirk Baalman, Martine Bakker, Pieter Bedaux, JaapJan Berg, Herman van Bergeijk, Marieke Berkers, Tim de Boer, Gideon Boie, Tijs van den Boomen, Lisette Breedveld, Joep Broeren, Errik Buursink, Ingrid Commandeur, Remco Daalder, Marten Dashorst, Oene Dijk, Willemien van Duijn, Jos Gadet, Edwin Gardner, Joosje van Geest, Christophe van Gerreweij, Sophie van Ginneken, Joep Gosen, Kees de Graaf, Fred Greve, Hendrik Jan Grievink, Paul Groenendijk, Jasper de Haan, Katherina Hagg, Harry den Hartog, Theo Hauben, Karen Heijne, Harrie van Helmond, Alexander Herrebout, Dirk van den Heuvel, Marieke Hillen, Joost van den Hoek, Rixt Hoekstra, Geurt Holdijk, Stijn Hooijer, Bjorn Houttekier, Michiel van Iersel, Wim, Jansen, Joep Janssen, Joks Janssen, David Kloet, Vincent Kompier, Robert-Jan de Kort, Jelk Kruk, Stijn Kuiper, Bert de Muynck, Frido van Nieuwamerongen, Martijn Oskam, Merijn Oudenampsen, Matthias Pauwels, Eric-Jan Pleijster, Michiel Raats, Geert Reitsma, Ronald Rietveld, Eireen Schreurs, Iris Schutten, Jad Semaan, Angela Sondervan, Erik Stekelenburg, Ady Steketee, Hans Teerds, Sabien Teulings, Floor Tinga, Aldo Trim, Nic. Tummers, Tamira Tummers, Joep van der Veen, Peter Veenstra, Loes Veldpaus, Lucas Verweij, Florentine Visser, Eric Vreedenburgh, Luuk de Vries, Tom de Vries, Tim van Vrijaldenhoven, Thomas Wensing, Philip Willeart, Pieter Winters, Else Wissink, Saskia de Wit, Bart Witteman, Arthur Wortmann, Lotte Zaaijer, Joost Zonneveld, Sander Zweerts de Jong.