Nieuws

SeARCH 2x in tweede ronde en MVRDV 1X

Het team bestaande uit SeARCH Lola Landscape, Studio Roosergaarde 4.0 en Pieters Bouwtechniek is geselecteerd voor de tweede ronde van de prijsvraag voor een nieuw Cultureel Complex te Tirana, Albanië.
Van de 100 inzendingen zijn er vijf geselecteerd voor de tweede ronde. In deze fase moet een ontwerp worden gemaakt voor de belangrijkste moskee en het Museum of Tirana & Religious Harmony.
Naast SeARCH zijn ook Zaha Hadid (Verenigd Koninkrijk), BIG (Denemarken), Andreas Perea Ortega (Spanje), en Architecture Studio (Parijs) doorgedrongen tot de tweede ronde.

Een ander team waarin SeARCH participeert, dit maal met Dorte Mandrup Arkitekter, Topotek 1, Arup, Jesper Kongshaug Lysdesign en Dage & Mortensen Akustik, is geselecteerd voor de tweede fase van de prijsvraag voor de Rockmuseum in Roskilde (Denemarken). Het museum is een onderdeel van de muzikale wijk Musicon.
Totaal doen vijf teams doen mee in deze ontwerpfase, naast het team met SeARCH ook Lundgaard & Tranberg (Denemarken), Transform (Denemarken) & Wingårdh Arkitektkontor (Zweden), Brisac Gonzales Architects (Verenigd Koninkrijk), en MVRDV.