Nieuws

Rotterdammers opgelet! Nog niet ingeschreven voor de ArchicUp op Zuid?

Dit jaar organiseert wUrck op zaterdag 10 september de 13e editie van de Archicup. Aangezien zij gevestigd zijn op Zuid laten zij ook de ArchicUp de sprong wagen naar dit interessante stuk stad. Het evenement vindt daarom plaats op het evenemententerrein in het mooie Zuiderpark.

Derde helft
De aftrap van het voetbaltoernooi is om 12 uur en de wedstrijden worden gespeeld in een aantal poules onder begeleiding van professionele scheidsrechters. Naast het sportieve gedeelte, wordt er dit jaar ook aan de derde helft de nodige aandacht besteed. Vanaf 16 uur start de muziek en worden onder het genot van een drankje op het terras de finales gespeeld. Aansluitend is de prijsuitreiking en begint de bbq!

Geen woorden maar daden
Er zal flink getraind moeten worden en daarom ontvang je na inschrijving alvast een officiële wedstrijdbal. Aan de bal ligt het dus in ieder geval niet!