Feature

De Allerbeste Wensen

ArchiNed wenst iedereen een vrolijke kerst en een heel voorspoedig 2012; het jaar dat ArchiNed 15 jaar bestaat! De kerstfoto is dit jaar van fotograaf Maarten Verweij.

Klik op de foto voor een nog mooier beeld

ArchiNed wordt mede mogelijk gemaakt door onze ArchiNed-leden, zonder wie ArchiNed niet kan bestaan;

en natuurlijk onze adverteerders: Academie van Bouwkunst Rotterdam, Academie van Bouwkunst Amsterdam, AFFR, AIR, Archiprix International, Architectura & Natura, Architectuur Lokaal, ArtEZ Academie van Bouwkunst Arnhem, VITRA, BAU 2011, BNA, Bouwen met Staal, Centrum Beeldende Kunst Dordrecht, Continu, DTZ Zadelhof, Eo Wijers-stichting, Europan Nederland, MADEexpo, Fonds BKVB, gemeente Groningen – RO/EZ, gemeente Tilburg, International New Town Institute, Koninklijke Mosa, Kortrijk Xpo, Maastricht University, Materia Xperience, MT&V werving en selectie, NAi, NAi Uitgevers, Nederlands Fotomuseum, PAO Stichting Postacademisch Onderwijs, provincie Noord Holland, Royal Academy of  Art Den Haag, SdB Recruitment, SKOR, Stadsgewest Haaglanden, Stimuleringsfonds voor Architectuur, Stroom Den Haag, SUN Architecture, Trancity, TU Delft, uitgeverij 010, GEVEL 2012, Willem de Kooning Academie en Wisselingh & Toorens;

onze vertaler Billy Nolan en computerklusjesman David Lingerak;

en last-but-not-least onze correspondenten:
Dirk Baalman, Theo Baart, Martine Bakker, JaapJan Berg, Annemarie van den Berg, Herman van Bergeijk, John Bezold, Jelte Booeijenga, Tim de Boer, Gideon Boie, Tijs van den Boomen, Daan Bruggink, Errik Buursink, Bart Cosijn, Remco Daalder, Masch van Damme, Oene Dijk, Mieke Dings, Huub Donkers, Willemien van Duijn, Jan Duursma, Marjolein van Eig, Joost Emmerik, Corine Erades, Edwin Gardner, Joosje van Geest, Bernard Colenbrander, Christophe van Gerreweij, Joep Gosen, Kees de Graaf, Paul Groenendijk, Jasper de Haan, Dennis Hambeukers, Harry den Hartog, Jeroen Heester, Hans van der Heijden, Karen Heijne, Helma Hellinga, Elly Hellings, Harrie van Helmond, Annemieke Hendriks, Rob Hendriks, Cecilia Hendrikx, Dirk van den Heuvel, Annemariken Hilberink, Marieke Hillen, Lucia Hogervorst, Geurt Holdijk, Stijn Hooijer, Wilfried Hou-je-bek, Bjorn Houttekier,Heidi Klein, Jurrian Knijtijzer, Vincent Kompier, Robert-Jan de Kort, Ada Korteknie, Remy Kroese, Martijn Kruijf, Jelk Kruk, Chris van Langen, Marlies Levels, Roos Marijn Limburg, Jeroen Mensink, Angelique Mergler, Christian Müller, Minke Mulder, Bert de Muynck,Ivan Nevzgodin, Frido van Nieuwamerongen, Leo Oorschot, Claire Oude Aarninkhof, Merijn Oudenampsen, Matthias Pauwels, Angela Prins, Tim Prins, Michiel Raats, Carlos Ramos, Wies Sanders, Arjan Scheer, Daan Schipper, Eireen Schreurs, Lara Schrijver, Hannah Schubert, Iris Schutten, Katusha Sol, Angela Sondervan, John van Sprundel, Erik Stekelenburg, Vladimir Stissi, Ed Taverne, Hans Teerds, Sabien Teulings, Floor Tinga, Aldo Trim,Peter Veenstra, Xander Vermeulen Windsant, Ton Verstegen, Stefaan Vervoort, Lucas Verweij, Jaques Vink, Lara Voerman, Eric Vreedenburgh, Luc de Vries, Tom de Vries, Thomas Wensing, Philip Willeart, Wilfried van Winden, Bart Witteman, Arthur Wortmann, Lotte Zaaijer, Joost Zonneveld en Bart de Zwart,
zonder hun inzet en enthousiasme zou er geen ArchiNed zijn, zoals u dat nu kent.

Een vrolijke kerst en een heel voorspoedig 2012!
het ArchiNed-team
Lotte Haagsma, Marina van den Bergen, Piet Vollaard & Veerle de Muijnck