Nieuws

Winnaars van het ZigZagCity verrassingspakket

Om de Rotterdamse architectuurfeestvreugde van de komende week te verhogen kunnen snelle beslissers het speciaal voor ArchiNedlezers samengesteld ZigZagCity verrassingspakket winnen. Doe mee aan de 24-uurs ZigZagCity Quiz en ontdek de verborgen kwaliteiten van de verschillende hoven op de route NAi – Test Site.

Bubble Building van DUS architecten (foto Bas Czerwinski)

De winnaars van het ZigZagCity-pakket zijn:
Maria Bénine Dekker uit Den Haag
en Jurrien Boon uit Amsterdam
GEFELICITEERD!

Nieuwsgierig geworden na het ArchiNed nieuwsbericht over ZigZagCity? Zin om zelf langs te gaan? Doe dan mee met de snelle beslissers quiz. Er zijn maar liefst twee verrassingspakketten te winnen, bestaand uit een gratis reis naar keuze uit het aanbod van ZigZagTravel, een uniek ZigZag T-shirt en een exemplaar van het alleen tijdens ZigZagCity verkrijgbare Stripboek Pschorry! van Gyz la Rivière.

Om het niet te moeilijk te maken bestaat de quiz uit één opgave.
En wel deze: maak de volgende zin af (in niet meer dan 140 tekens):
|
Ik verdien het ZigZagCity-pakket omdat … … …

Email het antwoord voor donderdag 26 april 12.00 uur naar:
news@archined.nl
ovv: zigzagcityquiz

vermeldt in de mail:
naam
adres
e-mailadres
mobiel nummer
(en het antwoord op de vraag natuurlijk)