Nieuws

Lancering Dutch Design Desk Istanbul

Dutch Design Desk Istanbul beoogt het eerste aanspreekpunt te worden voor zowel Nederlandse ontwerpers en ontwerpbedrijven die actief willen worden op de Turkse markt, als voor Turkse partijen die willen samenwerken met Nederlandse ontwerpers.

De dienstverlening bestaat uit bemiddeling op maat, een kennisbank, adviesdiensten, presentaties verzorgen en het verschaffen van toegang tot netwerken. De Dutch Design Desk Istanbul is gevestigd in het YEM (Yapi-EndüstriMerkezi/centrum voor de bouwindustrie), dat is gelegen in het hart van dé Istanbulse wijk voor design, mode en architectuur. Directeur van de Dutch Design Desk Istanbul is  Nurten Meriçer. De Dutch Design Desk Istanbul is opgezet en gefinancierd via het programma Dutch Design Fashion Architecture (DutchDFA).