Nieuws

Win kaartjes voor DEAF – uitslag

Woensdag 16 mei gaat het Dutch Electonic Art Festival van start met tal van optredens, lezingen, workshops, een symposium en een tentoonstelling. Voor haar trouwe lezers heeft ArchiNed gratis kaartjes te vergeven. De uitslag.

Pulse – Markus Kison

De winnaars van de ArchiNed/DEAF prijsvraag zijn:
Roxana Torre, Jeroen de Loor, Kosmo Broom, Enrique Arce Gutierrez, Angeliek Vermonden en Katja Virta. Roxana ontvangt twee gratis kaartjes voor het symposium Vital Beauty. Jeroen, Kosma, Enrique, Angeliek en Katja krijgen ieder twee gratis kaartjes voor de tentoonstelling The Power of Things die in het Postgebouw (Rotterdam) te zien is. Gefeliciteerd!

__________________________________________________________

Totaal zijn er 5 X 2 kaartjes voor de hoofdtentoonstelling Power of Things die van 17 mei tot en met 3 juni te zien is in Post (het voormalige hoofdpostkantoor) aan de Coolsingel, Rotterdam.
Daarnaast is er een set van 2 kaartjes voor het symposium Vital Beauty dat op woensdag 16 mei van 9.30 tot 17.30 plaats vindt in De Balie, Kleine Gartmanplantsoen, Amsterdam.

Om in aanmerking te komen voor gratis kaartjes dient deze eenvoudige vraag beantwoord te worden:
Noem ten minste vier verschillende titels van voorgaande edities van DEAF.

De kaartjes worden verloot onder de goede inzendingen.
Stuur uiterlijk 13 mei 23.59 een email met het antwoord naar news(at)archined.nl ovv DEAF. Geef in de email aan of je naar het symposium wil, of naar de tentoonstelling, of dat je beide even leuk vindt. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Met de prijswinnaars wordt maandag 14 mei contact opgenomen.