Nieuws

Sluimerstand en vakantiefoto

Hoewel het weer anders doet vermoeden is het volop zomer en gaat ArchiNed als vanouds in sluimerstand. Dat betekent de komende weken minder nieuws. Wel verschijnen er nog enkele mooie boekbesprekingen en zomerbijdragen, blijf ons dus in de gaten houden!

In 2009 maakte Douwe Boonstra deze foto van zijn dochter, in het door Jean Nouvel ontworpen Aquatic Complex in Le Havre, Frankrijk.

Verder willen we jullie, de lezers van ArchiNed, vragen om ons jullie mooiste, meest fascinerende of interessante vakantiefoto te sturen. Het onderwerp moet 'iets' met architectuur, de stad en/of het landschap van doen hebben, maar dat alles mag breed opgevat worden. Graag ontvangen wij daarbij een tekst(fragment) van maximaal 100 woorden. Dat mag een bestaande tekst zijn van je favoriete schrijver of een meer persoonlijke uitleg bij de foto. Met jullie hulp kunnen we zo een mooie zomerserie publiceren. Stuur je foto (jpg, 150 dpi, min. 1000 pix breed) met tekst naar foto(at)archined.nl

Een nieuwe versie van de oude ArchiNed-rubriek: Foto van de Week.