Feature

De Allerbeste Wensen

ArchiNed wenst iedereen hele fijne feestdagen en een zeer voorspoedig nieuw jaar!

Onze Kerst/Nieuwjaarsfoto is deze keer gemaakt door Frank Hanswijk, klik voor vergroting!

ArchiNed wordt mede mogelijk gemaakt door onze ArchiNed-leden, zonder wie ArchiNed niet kan bestaan,
en natuurlijk door onze adverteerders: Amsterdam Fashion Week, Archi Intermediair, Architect@Work beurzen Adviesbureau, ArtEZ Academie van Bouwkunst, BNA, Bouwen met Staal, Bureau Architectenregister, Cement en Beton centrum, Europan Nederland, Forbo, gemeente Nieuwkoop, gemeente Veghel, Madexpo, Mondriaan Fonds, Nai boekverkopers, NAiM Bureau Europa, Nederlands Architectuurinstituut, Nirov, NOW, Projectbureau CASA, Richard Krajicek Foundation, Rotterdam Festivals, Sandberg Institute, SdB Recruitment, Stichting Beroepservaring, Stichting PAO, Stroom Den Haag, SUN Architecture, Uitgeverij 010 Publishers, Van Ekeris Expo BAU13 en Wisselingh & Toorens;

Dit jaar publiceerden wij bijdragen van ArchiNed correspondenten: Dirk Baalman, Violette Baudet, Kevin van Beek, JaapJan Berg, Marieke Berkers, Jelte Boeijenga, Gideon Boie, Saskia Boom, Geert Bosch, Myrthe Buijs
Hélène Damen, Mascha van Damme, Rob Dettingmeijer, Oene Dijk, Willemien van Duijn, Marjolein van Eig, Joost Emmerik, Edwin Gardner, Moosje Goosen, Joep Gosen, Jan de Graaf, Kees de Graaf, Paul Groenendijk, Jasper de Haan, Frank Hanswijk, Harry den Hartog, Karen Heijne, Willem Jan de Hek, Helma Hellinga, Harrie van Helmond, Alexander Herrebout, Dirk van den Heuvel, Marieke Hillen, Lucia Hogervorst, Geurt Holdijk, Paoletta Holst, Bjorn Houttekier, Alex Jager, Allard Jolles, Klaas de Jong, Indira van 't Klooster, Johan de Koning, Rosanne de Koning, Vincent Kompier, Robert-Jan de Kort, Annenies Kraaij, Remy Kroese, Martijn Kruijf, Peter de Leeuw, Otakar Mácel, Anne Merkx, Joep Mol, Annemieke Molster, Minke Mulder, Bert de Muynck, Frido van Nieuwamerongen, Leo Oorschot, Claire Oude Aarninkhof, Matthias Pauwels, Linda Peeters, Eric-Jan Pleijster, Angela Prins, Auke Reeuwijk, Elsbeth Ronner, Martin van Schaik, Eireen Schreurs, Lara Schrijver, Hannah Schubert, Margit Schuster, Angela Sondervan, Erik Stekelenburg, Vincent Taapken, Ed Taverne, Hans Teerds, Steven van Teeseling, Aldo Trim, Peter Veenstra, Vincent van Velsen, Xander Vermeulen Windsant, Ton Verstegen, Lucas Verweij, Jacques Vink, Florentine Visser, Jeroen Visschers, Emilie Vlierger, Lara Voerman, Jacob Voorthuis, Eric Vreedenburgh, Luc de Vries, Pieter Waijer, Thomas Wensing, Pieter Winters, Bart Witteman, Murk Wymenga, Joost Zonneveld, en de ArchiTV crew: David Lingerak (6×9), en Rajan V. Ritoe, Oswaldo Heinen (Terraventure/TomaatTV)

Zonder de inzet en het enthousiasme van onze correspondenten en onze onze vertaler Billy Nolan en computerklusjesman David Lingerak kan ArchiNed niet zijn wat het is.

Nogmaals een vrolijke kerst en een voorspoedig 2013!
Tot in het nieuwe jaar,
Lotte Haagsma, Marina van den Bergen en Piet Vollaard