Nieuws

Volkshuisvesting Arnhem wint Gouden Piramide

Op 30 november 2013 heeft minister Blok voor Wonen en Rijksdienst de Gouden Piramide 2013, de Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap, uitgereikt aan Volkshuisvesting Arnhem.

De woningcorporatie krijgt deze onderscheiding voor het project Modekwartier/100%XL in de Arnhemse wijk Klarendal. De Gouden Piramide werd in het Nieuwe Instituut in Rotterdam in ontvangst genomen door Berry Kessels, manager wonen van Volkshuisvesting Arnhem. Naast de trofee bestaat de prijs uit een geldbedrag van 50.000 euro en een architectuurplaquette.

De Gouden Piramide, Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap, is een initiatief van de ministeries van Infrastructuur en Milieu, van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt – in oneven jaren voor gebiedsontwikkeling en in even jaren voor architectuurprojecten.