Nieuws

2x feest bij Paul de Ruiter

Dubbel feest: zowel de jury van de Architizer A+ Award 2014 als de jury van de AIT Award hebben Villa Kogelhof, ontworpen door Architectenbureau Paul de Ruiter, uitgeroepen tot winnaar.

Villa Kogelhof, Kamperland (Zeeland) Architectenbureau Paul de Ruiter. foto Jeroen Musch

Architizer, de Amerikaanse website waar architectenbureaus hun projecten kunnen uploaden organiseerde voor de tweede maal de Architizer A+ Award. 300+ juryleden en tienduizenden stemmen van Architizer-lezers kozen uiteindelijk de 129 winnende projecten verdeelt over meer dan 60 categoriën. Villa Kogelhof van Paul de Ruiter kreeg in de categorie Single Family Home L >3000 sq ft zowel de juryprijs als de publieksprijs.
 
Op de Light+Building beurs in Frankfurt am Main viel Architectenbureau PAul de Ruiter opnieuw in de prijzen. De AIT Award Best in Interior and Architecture 2014 categorie Living/Housing ging naar Villa Kogelhof.  
 
In november 2013 werd Villa Kogelhof onderscheiden met de door het tijdschrift De Architect ingestelde ARC13 Award (categorie architectuur).