Nieuws

Super, super, super trots

zijn we op onze nieuwe website. De Pony Design Club heeft de ArchiNed-website een totaal nieuwe ‘look and feel’ gegeven, met nieuwe, vertrouwde en verbouwde elementen. Ook de projectpagina’s van ArchiNed-leden hebben een metamorfose ondergaan. En let ook op de details: hoe het streepje verschijnt als je met je muis naar een menu-item gaat, en hoe de vlakjes over het beeld bewegen als je bij Agenda een categorie of plaats selecteert.

foto Bas Boerman

Kleine disclaimer: het is een beta-versie. Zo zal onder andere komende maanden het ArchiNed-archief (meer dan 3000+ artikelen) overgezet worden naar de nieuwe website, alle auteurs die ooit voor ArchiNed in de afgelopen 19 jaar hebben geschreven (500+) ingevoerd worden, zullen Projecten op plaats geselecteerd kunnen worden, en de tags bij de artikelen klikbaar worden.
Wat kunnen we er nog meer over de website vertellen? Ervaar het vooral zelf, op pc, tablet en mobiel.