Lezing / Debat

1·Lectures | The Act Of Building

Vanaf donderdag 21 september gaat een nieuw seizoen 1·Lectures van start: een reeks architectuurlezingen georganiseerd door de Academie van Bouwkunst en Architectuurcentrum Amsterdam. Sprekers uit binnen- en buitenland worden uitgenodigd om te vertellen over uiteenlopende onderwerpen uit de internationale wereld van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur.

De nieuwe reeks 1·Lectures wordt afgetrapt door beeldend kunstenaar Robbert van der Horst. Tijdens de lezing vertelt hij over zijn werk waarin hij het wezen van het bouwen onderzoekt. Hij ontwerpt én bouwt dan ook altijd zelf.

Donderdag 21 september, 20.00 uur. Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213 te Amsterdam. Prijs: €5,- (losse lezing) €35 (passe-partout acht lezingen)
Tickets zijn verkrijgbaar in de webshop van ARCAM (arcam.nl). Daarnaast zijn tickets te koop aan de deur, vanaf 19.30 uur op de avond van de lezing (indien voorradig). Studenten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam hebben vrij toegang op vertoon van collegekaart.
Voertaal: Engels.

Meer info - more information