Tentoonstelling

Expo Euregionale Architectuur Prijs 2017

Deze (gratis) tentoonstelling laat de 29 beste afstudeerprojecten zien van de 5 architectuuropleidingen in de Euregio Maas-Rijn.
Hieronder ook de prijswinnende projecten van Julia Cramer (1e prijs), Jeroen Brosky (2e prijs) en Hanna Fokken (3e prijs). De geselecteerde afstudeerprojecten werden tijdens 2 jurydagen beoordeeld door Koen van Bockstal, Floris Cornelisse, Christian Heuchel, VĂ©ronique Patteeuw en Roel Beneens. Het juryrapport (Sereh Mandias) en de 29 deelnemende projecten zijn in het Engels te bekijken op www.eap-pea.org
De projectanalyse werd dit jaar verzorgd door Ariane Wilson.

De EAP heeft tot doel talentvolle, pas afgestudeerde, toekomstige architecten, ingenieurs en stedenbouwers een podium te bieden dat hun stap naar de beroepspraktijk bevordert. Datzelfde podium geeft de deelnemende instellingen de gelegenheid zich voor een internationaal publiek te presenteren en elkaars onderwijsmethodieken te ijken. Voor opdrachtgevers vormt de EAP uitreiking het jaarlijkse signaal zijn dat er weer nieuw talent op de markt is.

Tevens zijn in de ABK Maastricht de tentoonstellingen Archiprix NL 2017 en Archiprix International Ahmedabad 2017 te zien.

Meer info - more information