Lezing / Debat

1·Lectures met Daniel Libeskind

De Academie van Bouwkunst organiseert in samenwerking met Architectuurcentrum Amsterdam sinds 2014 de 1·Lectures. Deze reeks architectuurlezingen biedt een podium aan sprekers uit binnen- en buitenland om te vertellen over uiteenlopende onderwerpen uit de internationale wereld van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Op 8 februari 2018 spreekt Daniel Libeskind in de eerste 1·Lectures van de nieuwe reeks over onder meer het Nationaal Holocaust Namenmonument. Vanwege de verwachte grote belangstelling is de lezing uitgeweken naar kerk De Duif aan de Prinsengracht.

Tijd en locatie
De lezing door Daniel Libeskind zal op donderdag 8 februari om 20:00 uur plaatsvinden in kerk De Duif aan de Prinsengracht 756. Vanwege de veranderde locatie geldt voor de lezing van Daniel Libeskind een toegangsprijs van €10,-. Tickets zijn te koop in de webshop van Architectuurcentrum Amsterdam.

Voor studenten en docenten van de Amsterdamse Academie van Bouwkunst zijn een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar. Om zeker te zijn van een plek, is het nodig om aan te melden via avb-webredactie@ahk.nl.

Voertaal: Engels

Meer info - more information