Lezing / Debat

Lecture Series: ‘Making’ Architecture

Juliette Bekkering, hoofd van de leerstoel Architectural Design and Engineering (ADE) aan de Technische Universiteit Eindhoven, en AnArchi, studievereniging architectuur aan de faculteit Bouwkunde, organiseren een lezingenreeks met het thema ‘Making’ Architecture.

Om een interessante dynamiek te verkrijgen wordt de avond zo opgezet dat de twee sprekers een lezing geven waarin de zienswijze en de werkwijze van desbetreffende architect duidelijk wordt. ‘Making’ Architecture is het thema van de lezingen reeks en om een beter beeld te krijgen van de wijze waarop ‘making’ een rol speelt bij verschillende bureaus, zullen de architecten twee tot drie projecten toelichten die het maak proces van de desbetreffende spreker illustreert. Naderhand zal er een kort debat plaatsvinden waarin de aanwezigen vragen kunnen stellen aan beide architecten.

Donderdag 11 januari vindt de eerste dubbel lezing van 2018 plaats en op deze avond zullen Dirk Jan Postel, van Kraaijvanger Architecten, en Roberto Meyer, van MVSA Architecten, een lezing verzorgen over hun opvattingen omtrent ‘Making’ Architecture.

Het programma van de avond is als volgt:
19:00u – Korte introductie door Juliette Bekkering
19:15u – Eerste lezing door Dirk Jan Postel (Kraaijvanger Architects)
20:00u – Korte pauze
20:10u – Tweede lezing door Roberto Meyer (MVSA Architects)
21:00u – Vragen/Discussies – moderatie door Juliette Bekkering
21:30u – Sluiting

De toegang tot de lezingen is gratis.

Meer info - more information