Symposium

Kennisdag Rotterdamse Dakendagen

Rotterdamse Dakendagen organiseert op vrijdag 1 juni haar jaarlijkse Kennisdag in Kriterion: een verdiepingsprogramma voor ontwikkelaars, architecten, beleidsmakers en andere professionals uit het vakgebied.

Dit jaar niet enkel prachtige vergezichten en visies, maar met de voeten in de klei van de dakontwikkeling. Met een programma van internationale keynote sprekers, lunch-workshops op het dak en een debat over publieke daken krijgen deelnemers te zien en te horen wat er allemaal is bereikt. De mogelijkheden en moeilijkheden van dakgebruik worden uitgewisseld om van elkaar te leren. Met dit jaar veel aandacht voor het potentieel van daken als nieuwe publieke ruimte.

Programma:
11:30 Inloop in Kriterion, bekijk de prototypes van de innovatieve waterretentie op daken.
12:00 Welkom door programmadirecteur Leon van Geest en openingsspeech door Arnoud Molenaar, Chief Resillience Officer van Rotterdam.
12:30 Lunchworkshops op het Groot Handelsgebouw en diverse daken in de omgeving.
14:00 Keynote Speeches, van o.a. Riccardo Marini (voormalig directeur Gehl architects) en Erik-Jan Pleijster (Lola Landschapsarchitecten), Pitches door o.a. Green Deal Groene Daken en Rooftop Revolution en Boekpresentatie.
16:15 Interactief debat over publieke daken en de uitreiking van de Dakheld 2018.
17:00 Dakborrel!

Bekijk het volledige programma op www.rotterdamsedakendagen.nl

Tickets: €25,- (incl. lunch en borrel)
Locatie: Kriterion, Stationsplein 45, Rotterdam

Meer info - more information