Open dag

Dag van de Architectuur Arnhem

Rondleidingen
Samen met Musis Sacrum is het huis der provincie Gelderland genomineerd voor BNA Beste gebouw van het jaar 2018. Een gebouw van uitzonderlijke kwaliteit. Dit geldt voor het oorspronkelijke deel, zijn hedendaagse ingrepen en de nieuwbouw. Juist door deze kwaliteit en de helderheid van de ingrepen zien wij mogelijkheden om bezoekers te laten zien hoe uiteenlopende opvattingen tot bepaalde architectonische keuzes kunnen leiden.
Aan de hand van de verschillende rondleidingen die gegeven worden door Jeroen van Schooten (Team V, architect) en Ferdinand van Dam (OTH, interieurarchitect) tonen wij deze kwaliteiten aan een breed publiek. Zij geven ook een unieke inkijk in de totstandkoming van hun gezamenlijk ontwerp. Daarnaast zal Gabrielle de Nijs Bik (kunstcollectie provincie Gelderland) de kunsttour verzorgen.
Vanwege de beperkte groepsgrootte en om teleurstelling te voorkomen is aanmelden verplicht. Hieronder het tijdschema voor de rondleidingen. Inschrijven kan door een mail te sturen aan rondleiding@dagvandearchitectuur-arnhem.nl ovv naam & voorkeurstijd.
11:30 – 12:15 Ferdinand van Dam (OTH) – interieurontwerp
12:00 – 12:45 Gabrielle de Nijs Bik (provincie) – kunstcollectie
12:30 – 13:15 Ferdinand van Dam (OTH) – interieurontwerp
13:00 – 13:45 Gabrielle de Nijs Bik (provincie) – kunstcollectie
13:30 – 14:15 Ferdinand van Dam (OTH) – interieurontwerp
14:30 – 15:15 Jeroen van Schooten (team V) – architectuur
15:30 – 16:15 Jeroen van Schooten (team V) – architectuur

Meer info - more information