Boekpresentatie

AIR: over wonen gesproken #3 + DASH 14

AIR, DASH, NAi010 en NAi Boekverkopers presenteren de 14de editie van DASH magazine: Van woning naar woning From Dwelling to Dwelling. Centraal staan transformaties van woongebouwen tot hoogwaardige eigentijdse woningen. De publicatie plaatst woningtransformatie in cultuurhistorisch, maatschappelijk en typologisch perspectief en illustreert deze perspectieven met eigentijdse en historische projecten.

Het programma volgt deze logisca door te starten met een inleidend college door DASH-redacteuren Olv Klijn en Harald Mooij. Moderator Bas van der Pol (AIR) gaat vervolgens in gesprek met Gert Jan te Velde (VanSchagen Architecten) , Joris Molenaar (Molenaar & Co), over de woonkwaliteit en het transformatieproces van respectievenlijk de Klarenstraat (Amsterdam), het Justus van Effen en Één Blok Stad (Rotterdam). Afsluitend reflecteren we met deze partijen en enkele referenten op de kansen en de complexiteit van woningtransformatie voor de Rotterdamse opgave.

19:00 ~ Doors open
19:30 ~ Start
19:40 ~ Lecture DASH 14 From Dwelling to Dwelling by Olv Klijn & Harald Mooij
20:30 ~ Conversation: Gert Jan te Velde, Joris Molenaar, Bianca Seekles, Harm Timmermans
21:15 ~ Time for a drink

Modertator: Bas van der Pol – AIR

Meer info over de DASH 14 >>> https://www.naibooksellers.nl/dash-from-dwelling-to-dwelling-radical-housing-transformation-van-woning-naar-woning-radicale-transformaties-van-woongebouwen.html <<<
This event is in Dutch/English and free of charge.

Meer info - more information