Symposium

Nationale Renovatie- en Transformatiedag

Verduurzaming van bestaand vastgoed en een circulaire aanpak staan bij veel bedrijven hoog op de agenda. Toch staat een circulaire aanpak, waarbij afval in principe niet meer bestaat en gebouwen, gebouwdelen en materialen worden hergebruikt, nog in de kinderschoenen. En dat terwijl de beweging van lineair naar circulair in potentie de gehele bouwketen zoals we die nu kennen omver zal schoppen.
Wat zijn de consequenties van deze beweging en wat betekent dat voor u? Op deze dag presenteren koplopers in circulariteit en verduurzaming de nieuwste inzichten en expertises.

Sprekers zijn onder andere Rob van Wingerden, voorzitter Raad van Bestuur Koninklijke BAM Groep en Vincent Gruis, professor of Housing Management, Delft University of Technology. Aan het einde van de dag wordt de NRP Gulden Feniks 2018 uitgereikt; dé prijs voor Nederlands beste renovaties, transformaties en gebiedstransformaties die zowel maatschappelijke als economische toegevoegd waarde hebben gerealiseerd, zonder de esthetiek van de opgave uit het oog te verliezen.

Meer info - more information