Lezing / Debat

DPA Architect Talk – Traffic

Onze jaarlijkse Architect Talk – van Design Post Amsterdam – vindt op 27 september a.s. plaats. Een evenement speciaal voor (interieur)architecten. Dit jaar in het teken van: Traffic.

De wereld is in beweging. De mens wordt steeds mobieler door de toenemende welvaart en vrije tijd. Deze ‘Traffic’ van mensen heeft zijn invloed op de interieurs, de architectuur en de openbare ruimte. Maar we verplaatsen ons niet alleen steeds vaker, we communiceren ook meer. Ook deze stroom van data vormt de wereld om ons heen – van de werkvloer tot complete bedrijfsterreinen. Onder de noemer ‘Traffic’ wordt met keynotes door drie gerenommeerde architecten, interieurontwerpers en kunstenaars ingezoomd op hoe het interieur van kantoren, musea en luchthavens, maar ook de gebouwen en zelfs steden veranderen door de dynamiek van de moderne mens.

We hebben een vullend programma met o.a. een lezing van architectenbureau Benthem Crouwel, Kossmann De Jong en Sigrid Calon. Afsluitend vindt er een diner plaats.

Om dit event tot in de puntjes te kunnen verzorgen horen we graag of we op uw aanwezigheid mogen rekenen. U kunt zich aanmelden via eva@designpostamsterdam.nl, onder vermelding van ‘Architect Talk’, met de keuze uit de volgende optie(s):

A. Lezingen + diner
B. Alleen lezingen
C. Alleen diner
Extra optie: Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Mocht u een allergie hebben, vegetarisch zijn of een andere wens hebben voor het diner, dan gaarne dit ook aangeven bij de aanmelding.

Meer info - more information