AIA-Expo ARCHITECTUUR GAAT OVER MENSEN

Tentoonstelling

De tentoonstelling visualiseert de visie van Gortemaker Algra Feentra architects op het ontwerpen van de leefomgeving van de mens. De beleving staat hierbij centraal. Het activeren, bewegen, welbevinden en uitdagen van de gebruikers in deze leefomgeving vormen hierbij het uitgangspunt. Aan de hand van deze thema’s en een weergave van de projecten van G.A.F. architects, waaronder een aantal gezondheidszorggebouwen zoals Noordwest Ziekenhuis, UZ Leuven te België en Sint Antonius te Utrecht, maar ook de Verkeersleidingspost voor Prorail in Utrecht en het Óscar Romerocollege in Dendermonde, wordt het belang en effect getoond van de menselijke schaal binnen complexe gebouwen.

G.A.F. architects spant de brug tussen vernieuwing en traditie, tussen jarenlange kennis en jonge ideeën. G.A.F. architects ontwerpt voor elk complex probleem een gepaste, innovatieve en toegespitste oplossing. Daarnaast specialiseert het bureau zich in het uitvoeren van onderzoek, zowel in opdracht als zelf geïnitieerd. Dit stelt het bureau in staat om zichzelf te vernieuwen en experimentele methodes toe te passen. G.A.F. architects werkt niet voor maar mét opdrachtgevers en doet zo waar zij het beste in is: ontwerpen voor de leefomgeving van de mens.

De expositie is te zien van 20 september t/m 6 oktober 2019 op de 1ste verdieping van TAQA Theater De Vest.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9 – 17 uur, zaterdag 12 – 16 uur en bij voorstellingen ook ’s avonds en zondagmiddag
Toegang gratis

Meer informatie