Architect van je eigen werk!

Symposium

Dit event biedt elke (aspirant) architect de kans om concullega’s en stakeholders uit de branche te ontmoeten omtrent een thema dat iedereen aangaat:
Op grond van de Arbowet zijn werkgevers verplicht ervoor te zorgen dat hun werknemers maar ook zijzelf gezond kunnen werken. Zelfstandige architecten en werknemers hebben hier een eigen verantwoordelijkheid. Hoe combineer je dat met het halen van deadlines en zorgen voor voldoende opdrachten?

Tijdens dit event krijg je relevante en praktische informatie aangereikt en hoor je wat er speelt in de branche. Het wordt niet alleen een informatieve maar ook onderhoudende dag, vol inspiratie en kans om te netwerken.
Deelnemen aan dit event telt degenen die ingeschreven staan in het architectenregister voor 6 bij- en nascholingsuren. Dankzij subsidie van SZW kan SFA de architectenbranche dit event kosteloos aanbieden.

De ochtend start plenair met een lezing van veerkracht-expert Elke Geraerts. Daarna volgt een paneldiscussie over werkdruk met een brede vertegenwoordiging uit de architectensector. Rijksbouwmeester Francesco Veenstra neemt hieraan deel.

In de middag kies je twee workshops op het gebied van fysieke, mentale maar ook digitale fitheid. Daarna is er een gezamenlijke afsluiting met wrap-up comedy door Tom Sligting waarbij de rode draad van de dag terugkomt in mooie metaforen, een frisse blik en natuurlijk veel humor. Deze energieke show geeft genoeg stof om bij de netwerkborrel nog lang door te praten!

Meer informatie