Blue Zone Festival

Festival

Op donderdag 20 juni vindt het eerste Blue Zone Festival plaats in Zwolle. Tijdens het Blue Zone Festival word je geïnformeerd en geïnspireerd over alles rondom de bekende Blue Zones: van inspiratiesessies tot workshops en van belevingen tot betekenisgeving. Op het Blue Zone Festival presenteren wij een ‘menukaart’ op basis waarvan jij jouw eigen festivaldag kan samenstellen. Met welke ingrediënten kleur jij de wereld van morgen?

Het Blue Zone Festival is voor professionals en belangstellenden die werken op strategisch of tactisch niveau binnen het domein van de gezonde leefomgeving. Of je nu werkzaam bent in de sector vastgoed- of gebiedsontwikkeling, in de gezondheidszorg, in welzijn of natuurbeheer, dit festival biedt de gelegenheid om kennis met elkaar uit te wisselen en werelden met elkaar te verbinden.

Ben jij bijvoorbeeld gebiedsontwikkelaar, beleidsadviseur, projectontwikkelaar, architect, tactisch verbinder, stedenbouwkundige of conceptontwikkelaar? En zie je de waarde van een gezondere samenleving? Dan is het Blue Zone Festival wat voor jou! Het Blue Zone Festival belicht veel verschillende thema’s. Van wonen tot bewegen, van zorg tot openbare ruimte, van natuur tot sociale interactie en van gezonde voeding tot stadsontwikkeling.

Blue Zone Festival, 20 juni in Zwolle. Ben jij erbij?

Meer informatie