De Participatieparade

Beurs

Hoe maak je van participatie een feestje in plaats van gedoe? Hoe voldoe je aan alle regels van de nieuwe Omgevingswet? Wanneer doe je participatie goed (genoeg)? Allemaal vragen waar deelnemers antwoord op krijgen tijdens de tweede editie van de Participatieparade.

De Participatieparade is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de wereld van het vastgoed en vanuit zijn of haar commerciële of (semi)publieke functie te maken heeft met participatievraagstukken. Na de Participatieparade gaan deelnemers niet alleen met tips, kennis en inspiratie naar huis, maar ook boordevol energie om een komende participatieklus met succes én vooral plezier op te pakken.

In deze editie van De Participatieparade schudt rapper en schrijver Massih Hutak ons eerst flink door elkaar over het betrekken van de buurt. Als schrijver van het boek ‘Jij Hebt Ons Niet Ontdekt, Wij Waren Hier Altijd Al’ houdt hij ons een -soms ongemakkelijke- spiegel voor. Daarna zijn er verschillende inspiratiesessies waarvan deelnemers er drie kunnen volgen. Van concrete cases en voorbeelden tot sessies over bijvoorbeeld het betrekken van specifieke doelgroepen. Tussendoor kunnen deelnemers alles te weten komen over handige participatietools en -methodes van o.a. De BouwApp, Populytics, PraatMee, QandR, Relevant Gesprek en Smarticipatie.

De deelnamekosten voor dit evenement bedragen € 245,- (excl. btw). Aanmelden kan tot 10 maart 2024 via www.departicipatieparade.nl. Lidmaatschap van de NEPROM is geen vereiste.

Meer informatie