ExPo ZoHo

Tentoonstelling

Van vrijdag 9 december t/m zondag 22 januari kunt u de expositie over het Zomerhofkwartier en Pompenburg bezoeken in de galerie Neck of the Woods aan de Heer Bokelweg in gebouw Katshoek. Daar ontdekt u het verhaal en de toekomst van deze creatieve wederopbouw hotspot.

Op de expositie zijn informatieve en rijk geïllustreerde thematische en historische panelen te zien. Een serie van plattegronden geeft inzicht in de ontwikkelingen door de jaren heen. Er is een ontdekkingsreis naar de kunst in de wijk door Marlies Lageweg.

Kunstenaars Georg Bohle, Jojanneke van den Bosch, Muxingye Chen, Emma Kroos, Shonali Shetty en Paul Vinken geven hun interpretatie van het begrip architectuur in verschillende kunstwerken.

Studenten van de Hogeschool Rotterdam presenteren voor de kerstvakantie hun idee├źn voor de transformatie van het gebouw Katshoek waar u uw mening over mag geven.

En last but not least, is er een selectie van ZOHO-producten van nu in een creatieve makerstuin en van de makers van toen in enkele vitrines te zien.

Tijdens de expositieduur zullen performances, lezingen en rondleidingen georganiseerd worden. Houd de website wederopbouwrotterdam.nl in de gaten of de socials van wederopbouwrotterdam en notwrotterdam.

De expositie is gratis te bezoeken elke:

donderdag 15:00 – 19:00 uur

vrijdag 13:00 – 17:00 uur

zaterdag 13:00 – 17:00 uur

Ingang is aan de achterzijde van de galerie.

Meer informatie