GEVEL 2022

Beurs

GEVEL is het belangrijkste vakevenement voor architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. GEVEL biedt een breed en hoogwaardig aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk, en heeft oog voor de maatschappelijke context.

Het thema 2022: INCEPTION vertalen we naar een bijzondere sfeer op de vloer: met aandacht voor de schaal van de stad én het kleinste detail. Met exploded views, onverwachte perspectieven en de wereld op zijn kop.
Met de subthema’s TECH, NATURE, ART&HISTORY, FUTURE snijden we actuele en praktische onderwerpen aan.
Drie architectenbureaus worden, net als bij de vorige editie, uitgenodigd om elke dag als ambassadeur invulling te geven aan het lezingenprogramma in de Arena en de exposities. Deze editie zijn dat: UNStudio (Amsterdam, www.unstudio.com), Toko Fuze (Rotterdam, tokofuze.nl), Vakwerk architecten (Delft, vakwerkarchitecten.nl)

Meer informatie over de deelnemers, het programma, de ambassadeurs en omlijstende activiteiten is de komende tijd te vinden op www.gevel-online.nl. Bezoekers kunnen zich daar ook registreren.

Meer informatie