Kromhoutlezing door Workshop Architecten

Lezing / Debat

Ard Hoksbergen, Milad Pallesh en Ivar van der Zwan studeerden allemaal architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en wonnen allen met hun afstudeerproject de prestigieuze Archiprix NL. In 2016 openden zij hun kantoor, Workshop Architecten. Op zaterdag 3 november verzorgen zij de Kromhoutlezing met de titel Pragmatic Idealism. Tijdens de lezing zullen zij aan de hand van drie projecten beschrijven hoe je ambities en idealen kunt behouden terwijl je werkt aan grootschalige projecten. De lezing wordt gehouden tijdens de Graduation Show 2019 op de Academie van Bouwkunst.

Kromhoutlezing
De Kromhoutlezing wordt sinds 2008 uitgesproken door een alumnus of oud-docent van de Academie. De lezing is vernoemd naar architect Willem Kromhout, die in 1908 tot een van de oprichters van de Academie behoorde. Eerdere sprekers waren onder andere Donna van Milligen Bielke, Philomene van der Vliet en Jan Maas.

Bezoekersinformatie
Zondag 3 november, start 13.00 uur in de Balkenzaal van de Academie van Bouwkunst. De voertaal van de lezing is Engels. Toegang is gratis.

Graduation Show 2019
De Kromhoutlezing is onderdeel van het programma van de Graduation Show 2019 van 1 t/m 3 november op de Academie van Bouwkunst Amsterdam.

Meer informatie