La Grande Boef

Festival

Zondag 10 september slaan DE SINGEL en het Vlaams Architectuurinstituut de handen in elkaar en organiseren we een heuse familiedag tijdens het Festival van de architectuur. De familiedag staat in thema van Marcel Raymaekers, die als jonge ontwerper over heel Belgiƫ op zoek ging naar materialen. Die gaf hij vervolgens een tweede leven. Als bouwblokken krijgen ze een plek in zijn ontwerp, los van hun oorspronkelijke functie. Dat willen wij ook wel eens proberen!

Op de familiedag tovert DE SINGEL zijn artiestenfoyer om tot een gezellige plek waar je samen met de hele familie geniet van een heerlijke brunch. Naast lekker eten zorgen we voor leuke, speelse en artistieke activiteiten voor de kinderen. Ze gaan op ontdekking doorheen het gebouw, nemen een exclusief kijkje achter de schermen en maken op creatieve wijze kennis met Marcel Raymaekers. Verwacht je aan een ontspannen voormiddag vol inspiratie en lekker eten.

Nog energie over?

Er is vandaag ook een knotsgekke voorstelling om 14u. Bovendien biedt je ticket voor de brunch gratis toegang tot de expo. Die ontdek je vanaf nu op familiemaat.

Credits
Uitvoerder: DE SINGEL

10 september – De Singel, Antwerpen

Meer informatie