Lancering Ontwerperspool

Symposium

De gemeente Rotterdam lanceert een pool van ontwerpers voor maatschappelijke vastgoedprojecten. Doel van de pool is om op een toegankelijke, openbare, transparante wijze ontwerpkracht in te zetten bij de ontwikkeling van maatschappelijke vastgoedopgaves. Dit draagt enerzijds bij aan het ruimtelijk vormgeven van de opgaven voordat het ontwerpproces start en anderzijds door actief opdrachtgeverschap van de gemeente aan een krachtige Rotterdamse ontwerpsector.

Programma
– Introductie en welkomstwoord
– Panelgesprek over de meerwaarde van de ontwerpkracht aan de ervaringen bij de Vernieuwing van het Maritiem Museum Rotterdam en scholenbouw
– Toelichting op de structuur van de pool en projecten die hier gebruik van zullen maken na inrichting van de pool
– Discussie en vragen
– Netwerkborrel

Iedereen is welkom bij de lancering op 12 juni. Deze mijlpaal markeert een nieuwe fase in Rotterdamse vastgoedontwikkeling, met focus op transparantie en kwaliteit.

De uiteindelijke publicatie van de selectie wordt te zijner tijd (eind juni) op de site van vastgoed gepubliceerd: https://www.rotterdam.nl/gemeentelijk-vastgoed.

Via onderstaande link kun je een ticket reserveren.

Het Henket-paviljoen bevindt zich in de zuidelijke vleugel van Museum Boijmans Van Beuningen, grenzend aan de Museumtuin. De entree vind je aan de zijkant van het Museum, gelegen aan het Melkkoppad.

https://ramaand.stager.co/web/tickets/111421115

Meer informatie