Nieuwe talkshow BOUWSTOF

Varia

Het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Tilburg e.o. (CAST) introduceert een nieuwe talkshow in de stad: BOUWSTOF. De try-out is op woensdag 17 april in Theaters Tilburg.

BOUWSTOF is dé talkshow waar iedereen met interesse voor de stad en architectuur bij wil zijn. Een dynamisch programma waarbij een breed palet aan gasten het podium krijgt. Van architect tot academicus, van beleidsmaker tot bewoner. Een ontspannen avond, met diepgang en de mogelijkheid tot gesprek.

In deze allereerste editie [try-out] spreken we o.a. met architect Joris Verhoeven die zijn eigen duurzame “hutje op de hei” heeft gebouwd, met architectuurcriticus van de Volkskrant Kirsten Hannema over de nominatie van de LocHal als Gebouw van het Jaar. Journaliste Annemarie Vissers (Keep Tilburg Ugly) neemt de ‘schoonheid’ van Tilburg op de hak. Bovendien bespreken we de belangrijkste actualiteiten in ons eigen Tilburg en ver daarbuiten.

Bent u er bij? Koop snel uw ticket!

Wat: Talkshow BOUWSTOF met o.a. architect Joris Verhoeven, architectuurcriticus Kirsten Hannema en journaliste Annemarie Vissers (Keep Tilburg Ugly)
Waar: Theaters Tilburg, studiozaal
Wanneer: woensdag 17 april om 20.00 uur, (zaal open vanaf 19.45 uur), einde: ca. 21.30 uur.
Kosten: €8,71 (incl. btw en servicekosten)
U kunt uw ticket bestellen via www.castonline.nl

Meer informatie