Opening drie nieuwe Arcam expo’s

Tentoonstelling

Wees welkom op de feestelijke openingsmiddag van maar liefst drie nieuwe tentoonstellingen bij Arcam op donderdagmiddag 28 maart vanaf 17.00 uur.

HERVERTELLINGEN: BOUWEN MET DE BUURT
Voor het eerst sinds de Winterlezingen van start gingen in 2014, stelt Arcam 10 jaar later een tentoonstelling samen van de lezingenreeks met het thema van dit jaar: Bouwen op woongeschiedenis.

TENTOONSTELLING AMSTERDAMSE ARCHITECTUURPRIJS 2024
In 2008 initieerde Arcam de Amsterdamse Architectuurprijs voor de architect en opdrachtgever van het beste gebouw van Amsterdam. Acht jaar later stond er voor het eerst een tentoonstelling over de prijs in de galerie van Arcam (2016) en weer acht jaar presenteren we de tien nominaties wederom bij Arcam, dit keer ook aangevuld met multi-zintuigelijke voelobjecten.

URBAN SKY LAB – ONTWERPEN VOOR DRONES IN DE STAD De resultaten uit het Urban Sky Lab, ontworpen door FABRICations, Inbo en Studio To Create, zijn ook te bewonderen bij Arcam vanaf 28 maart. Voor een tweedaagse designsprint ontwikkelde de drie architectenbureaus een ontwerpstrategie die drone-technologieën integreert in onze steden.

Meer informatie