Opening expositie G.A.F. architects

Lezing / Debat

Architectuur Informatiecentrum Alkmaar organiseert een tentoonstelling van het werk van Gortemaker Algra Feenstra architects, ontwerpers van het nieuwe ziekenhuis van Alkmaar.

De tentoonstelling visualiseert de visie van Gortemaker Algra Feentra architects op het ontwerpen van de leefomgeving van de mens. De beleving staat hierbij centraal. Thema’s als activeren, bewegen, welbevinden en uitdagen van de gebruikers in deze leefomgeving vormen hierbij het uitgangspunt. Aan de hand van deze thema’s en een weergave van andere projecten wordt het belang en effect getoond van de menselijke schaal binnen complexe gebouwen.

Gortemaker Algra Feenstra architects ontwerpt voor elk complex probleem een gepaste, innovatieve en toegespitste oplossing. Daarnaast specialiseert het bureau zich in het uitvoeren van onderzoek. G.A.F. architects werkt niet voor maar mét opdrachtgevers en doet zo waar zij het beste in is: ontwerpen voor de leefomgeving van de mens.

Het AIA nodigt u graag uit om bij de opening van de tentoonstelling aanwezig te zijn.

Programma opening

15.30 tot 16.00 uur Inloop
16.00 tot 17.15 uur Welkom door Ed Diepenmaat, voorzitter AIA
Lezing ‘Architectuur gaat over mensen niet over gebouwen’ door Maurits Algra en Femke Feenstra, beide architect-directeur G.A.F. architects
Opening door Pieter Dijkman, wethouder gemeente Alkmaar
17.15 tot 18.00 uur napraten met een drankje (bar open tot 18.00 uur)

Meer informatie