Opening Nature of Hope

Tentoonstelling

Opening

Graag nodigen IABR en Nieuwe Instituut je uit voor de feestelijke opening van de 11e editie van de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam, Nature of Hope, in het Nieuwe Instituut te Rotterdam. Vanaf 17:30 begint het openingsprogramma met een performance, muziek in de foyer, gratis toegang tot de tentoonstelling en verschillende activiteiten.

Nature of Hope
De Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam brengt dit jaar meer dan 70 architecten, onderzoekers, ontwerpers en schrijvers samen in Nature of Hope. In diverse vormen verkennen zij hoe architectuur en ruimtelijk ontwerp kunnen bijdragen aan het regenereren van natuur en biodiversiteit, het herstellen van ecologisch evenwicht, het werken met duurzame materialen en het bevorderen van sociale verbindingen. Centraal staan projecten die nieuwe perspectieven en werkwijzen aanreiken voor een hoopvolle toekomst van de architectuur.

Aanmelden
De Biënnale biedt een unieke kans om kennis te delen en te netwerken met professionals uit de landschaps-, architectuur en stedenbouwkundige sector. Registreer nu voor de opening op 29 juni.

We kijken uit naar je komst om samen de toekomstige mogelijkheden die Nature of Hope biedt voor onze steden en gemeenschappen te verkennen.

Meer informatie