Workshop: Stories of a Street

Festival

In het Oude Westen vindt de vijfde editie van het Rijnhoutpleinfestival plaats: een gezellige middag met doorlopende minimarkt, modeshows, verschillende workshops, muzikale poëzie en een dj voor al je verzoeknummers.

Sluit deze middag aan bij de workshop van architecten Leyla Hepsaydir and Rebekka Schächer. Voor het project Stories of a Street brachten zij de vele verhalen van de Nieuwe Binnenweg tot leven in een collage van quotes, foto’s en een uniek wandtapijt. Geef tijdens het festival jouw verhalen, herinneringen en wensen over de Nieuwe Binnenweg een plekje op het tapijt. Borduurervaring is niet vereist!

Stories of a Street is onderdeel van de expositie Current Traces #01 | Streets, Sounds, Shades, te bezichtigen in OMI. In deze groepsexpositie is ook het werk van andere kunstenaars te bewonderen. Gill Baldwin heeft planten uit de binnentuin van OMI verwerkt in een groot bewegend kunstwerk. En fotograaf Elvira Smit neemt je mee naar alledaagse plekken waar maandelijks het luchtalarm afgaat. De expositie is ook op zaterdag 6 juli te bezoeken.

Meer informatie