Braaksma & Roos Architectenbureau

In een wereld die continu in transitie is, zijn gebouwen meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Ze verbeelden onze manier van leven, ons idee van schoonheid, een onuitputtelijk streven naar vernieuwing. Ze veranderen mee met onze ontwikkelingen en onze ambities voor de toekomst. Elk gebouw heeft een verhaal.

Wij geloven dat een duurzame en inspirerende leefomgeving ontstaat op het raakvlak van oud en nieuw, waar verhalen worden doorverteld en waar nieuwe hoofdstukken worden geschreven. Dit is wat Braaksma & Roos Architectenbureau doet. Wij maken bestaande gebouwen gereed voor de toekomst.

Wij beginnen nooit met een schone lei. Onze uitdaging ligt in het vinden van een perfect fit waarbij het nieuwe programma en de bijzondere kwaliteiten van een gebouw in optimale balans zijn. In het ontwerpproces gaan wij op zoek naar heldere vormgeving en ambachtelijke materialen die de kracht van het bestaande gebouw versterken maar die ook een duidelijke eigen identiteit hebben, passend bij het nieuwe gebruik.