CHNL Architecten & Adviseurs

CHNL maakt uw droom(huis) waar. Verbouwing of nieuwbouw, hoge ontwerpkwaliteit, strakke bewaking van kwaliteit, planning en budget.

CHNL architecten is een architectenbureau opgericht in 2005 door de Zwitser (CH) Christof Fankhauser en de Nederlander (NL) Ivo Verboon. CHNL heeft zich in de afgelopen 11 jaar ontwikkeld in drie projectbranches: Particulier, Zakelijk en Advies.
Wij onderscheiden ons niet met herkenbare architectuur maar met ruimtelijke kwaliteit en zorgvuldige detaillering. Dankzij een opleiding in moderne architectuur en werkervaring in klassiekere woningbouw hebben we een grote keuzevrijheid in onze oplossingen. In alle gevallen zullen de wensen van de klant centraal staan.
Op onze site vindt u een omvangrijke hoeveelheid informatie die u als huiseigenaar helpt met uw bouw- of verbouwingsplannen. Daarnaast vindt u aantal voorbeeldprojecten en leert u meer over ons bureau, onze werkwijze en de bouw- en advieskosten.
Onze zakelijke architectonische en stedenbouwkundige dienstverlening bestaat uit het ontwerpen en begeleiden van nieuwbouw- en herbestemmingsprojecten voor o.a. ontwikkelaars, corporaties en dienstverleners.